ROLLUP Design

Roll ups are display devices that can be easily transported and set up in seconds. The print can be pulled out of the aluminum case that serves as the structure’s housing with a single movement, and when the use is finished, it is automatically wound back to the same place thanks to the spring mechanism.

Larger sizes can also serve as a background. Roll ups are usually chosen by those looking for practical portability and sometimes changing graphics.

CONTACT US!

Marketing consulting

Ask for a personalized offer or an appointment for a consultation, and we will find out how we can make your business even more successful.

We combine effective marketing solutions and the latest trends so that you can increase your brand awareness and achieve your goals.

Contact us!

A tartalom
marketing egyik alappillére a szövegírás.

Egy j√≥l meg√≠rt sz√∂veg seg√≠t a potenci√°lis v√°s√°rl√≥kat meggyŇĎzni abban, hogy a te m√°rk√°dat v√°lassz√°k, √©s abban is nagy szerepe van, hogy a weboldal milyen helyez√©st √©r el a Google keresŇĎben. Egy j√≥ marketingsz√∂veg figyelemfelkeltŇĎ, √©rthetŇĎ, c√©lir√°nyos, n√∂veli a m√°rka ismerts√©get √©s seg√≠t abban, hogy a vevŇĎidnek √°t tudd adni a legfontosabb m√°rka√ľzeneteket.

Vedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!

Mi az a landing oldal?

Hogyan kell felépíteni? Mire érdemes használni?

A landing oldal , √©rkezŇĎ oldalt jelent, √©s fŇĎ funkci√≥ja az hogy az oldalra navig√°l√≥ embernek, szolg√°ltat√°st, vagy term√©ket adjon el, esetleg feliratkoz√°sokat gyŇĪjts√∂n. A landing oldalak nagy elŇĎnye, hogy speci√°lisan a v√°gykelt√©si m√≥dszereket haszn√°lva, konverzi√≥kra f√≥kusz√°l, √≠gy a bej√∂vŇĎ l√°togat√≥k nagyobb sz√°zal√©ka fog interakci√≥t produk√°lni az oldallal. A landing oldalt haszn√°lhatjuk elad√°sra, vagy leadgener√°lsra is.

Vedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!

Marketing tan√°csad√°s

K√©rj szem√©lyre szabott aj√°nlatot vagy idŇĎpontot tan√°csad√°sra, √©s mi kider√≠tj√ľk, hogy mik√©nt tehetj√ľk a v√°llalkoz√°sodat m√©g sikeresebb√©.

A hat√©kony marketing megold√°sokat √©s a leg√ļjabb trendeket √∂tv√∂zz√ľk, hogy n√∂velni tudd a m√°rk√°d ismerts√©g√©t √©s el tudd √©rni a magad el√© kitŇĪz√∂tt c√©lokat.

Vedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!

Online hirdetéskezelés

Az online hirdet√©sekkel olcs√≥n √©s hat√©konyan tudod c√©lba juttatni a legfontosabb marketing√ľzeneteidet.

Az online hirdet√©s m√°sik nagy elŇĎnye, hogy te hat√°rozod meg a k√∂lts√©gkeretet, √©s az eredm√©nyei m√©rhetŇĎek, √≠gy azt is fogod l√°tni, hogy mennyire voltak sikeresek a hirdet√©si kamp√°nyaid.

Vedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!

Tartalomgy√°rt√°s

Rendk√≠v√ľl fontos, hogy a k√∂z√∂ss√©gi m√©di√°ban is innovat√≠v, relev√°ns √©s naprak√©sz legyen a megjelen√©sed, hiszed nem csak √ļj vevŇĎket vonzol be, hanem a r√©gieket is hossz√ļ t√°von k√∂telezheted el magad mellett.

√Ātv√°llaljuk a tartalom k√©sz√≠t√©si feladatokat: sz√∂veg√≠r√°st, k√©pi √©s vide√≥s megjelen√©st egyar√°nt.

Vedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!

Videózás - Rövid filmek

Egy k√©phez k√©pest egy filmnek nagyobb az el√©r√©se √©s a komplexebb √ľzenetek √°tad√°s√°ra is sokkal ink√°bb alkalmas.

Egy jól elkészített mozgóképes tartalom hatalmas elérést tud generálni a márkádnak.

 

Vedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!

A kreat√≠v √©s √ľtŇĎs megjelen√©shez elengedhetetlen a j√≥ k√©p

Seg√≠t√ľnk megtal√°lni neked azt a vizu√°lis vil√°got, √©s kital√°lni azt a vizu√°lis koncepci√≥t, ami a legjobban kifejezi a term√©ked vagy a szolg√°ltat√°sod l√©nyeg√©t √ļgy, hogy az eredm√©ny figyelemfelkeltŇĎ √©s eml√©kezetes legyen.

Vedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!

BetŇĪt√≠pusok

A tipogr√°fia feladata nemcsak az inform√°ci√≥ megjelen√≠t√©se, a sz√∂veg k√∂zl√©se, hanem a sz√∂veg meg√©rtet√©se, a k√∂z√∂lt sz√∂veg magasabb szintŇĪ √°tad√°sa.

 

Az alapelemeknek, azaz a betŇĪt√≠pusoknak pedig √≥ri√°si jelentŇĎs√©ge van. A betŇĪt√≠pusok az inform√°ci√≥k megjelen√≠t√©s√©n t√ļl vizu√°lis-eszt√©tikai √©lm√©nyeket is ny√ļjtanak, valamint √©rz√©seket, hangulatokat t√ľkr√∂znek, k√©pesek befoly√°solni, √©rzelmeket kiv√°ltani, felerŇĎs√≠teni az √°ltaluk megjelen√≠tett szavak √©rtelm√©t, jelent√©s√©t.

Vedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!

SEO optimaliz√°l√°s

A keresŇĎoptimaliz√°l√°s c√©lja, hogy honlapja az azt meghat√°roz√≥ kifejez√©sekre a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ keresŇĎmotorok tal√°lati list√°j√°n min√©l jobb poz√≠ci√≥ban jelenjen meg.

Min√©l jobb poz√≠ci√≥ban helyezkedik el weboldala egy tal√°lati list√°n, ann√°l nagyobb lesz a l√°togat√≥sz√°ma, mert t√∂bben fognak r√°kattintani honlapj√°ra. Mivel haz√°nkban az internetes felhaszn√°l√≥k 97%-a a Google keresŇĎj√©t haszn√°lja, ez√©rt a Cyberstrategy elsŇĎdlegesen erre a motorra √∂sszpontos√≠t.

Nem csak a sz√∂veg jelenl√©te vagy mennyis√©ge sz√°m√≠t, hanem l√©nyeges annak minŇĎs√©ge is.

De mi√©rt is kell nagy erŇĎkkel a minŇĎs√©gi tartalmak k√©sz√≠t√©s√©re t√∂rekedni?

Vedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!

Színek

A sz√≠nek pszichol√≥giai √ľzeneteket k√∂zvet√≠tenek fel√©nk, a felhaszn√°l√≥k fel√©, melyek tudatalatti jelent√©ssel b√≠rnak. A sz√≠n az egyik legfontosabb r√©sze a web designnak.

A színeknek is megvan a saját pszichológiája.

A sz√≠npszichol√≥gia megmutatja, milyen hat√°st gyakorol egy-egy sz√≠n az √©let√ľnkre, a viselked√©s√ľnkre, ezzel egy√ľtt pedig azt is, hogyan befoly√°solhat√≥ a v√°s√°rl√≥i magatart√°s egy-egy sz√≠n konzekvens haszn√°lat√°val. Att√≥l f√ľggŇĎen, hogy milyen sz√≠nekkel dolgozik egy m√°rka, a v√°s√°rl√≥k m√°s √©s m√°s m√≥dokon reag√°lnak r√°.

Vedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!

Grafika és Design

A megjelen√©s t√∂bb r√©szletbŇĎl tevŇĎdik √∂ssze, aminek harmonikus √∂sszekapcsol√≥d√°sa a “BRAND” r√©sze. Online √©s Offline is √∂sszhangban c√©lszerŇĪ ezeket kezelni.

A sikerhez sz√ľks√©g van egy j√≥ weboldalra, amely k√©pes √∂sszekapcsolni a leendŇĎ v√°s√°rl√≥kkal.¬†

Egy j√≥ weboldal az√©rt is fontos, mert a potenci√°lis vevŇĎk vagy √ľgyfelek sok esetben ott tal√°lkoznak v√°llalkoz√°ssal elŇĎsz√∂r.A l√°togat√≥k a weblapunk alapj√°n √≠t√©lik meg v√°llalkoz√°sunkat √©s d√∂ntik el, hogy sz√ľks√©g√ľk van-e r√°nk vagy sem.

Vedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!

L√©pjen vel√ľnk kapcsolatba!

Facebook és Google hirdetéskezelés

A digit√°lis marketing nagy elŇĎnye, hogy rendk√≠v√ľl j√≥l lehet v√°logatni a fogyaszt√≥i csoportok k√∂z√∂tt.

A szem√©lyre szabott hirdet√©sekkel lehetŇĎs√©g√ľnk van pontosan azokat a potenci√°lis √ľgyfeleket megc√©lozni, akiket val√≥ban a mi szolg√°ltat√°saink illetve term√©keink √©rdekelnek.

Miért jó online hirdetni?

Vedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!

Tartalom marketing

A tartalommarketing egy strat√©giai m√≥dszer, mely nem a rekl√°m√ľzenetekrŇĎl sz√≥l sokkal ink√°bb azokr√≥l a hasznos tartalmakr√≥l amiket potenci√°lis v√°s√°rl√≥k keresnek az interneten.

Sarokk√∂ve a bizalom √©p√≠t√©s m√°rka √©s c√©lk√∂z√∂ns√©g k√∂z√∂tt, ily m√≥don n√∂velve √ľgyfeleik sz√°m√°t.

Legnagyobb¬† elŇĎnyei:

Vedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!

Közösségi média marketing

Legfrissebb elemzések szerint a Facebook több mint 1,3 milliárd felhasználóval rendelkezik világszerte ami a teljes internet populáció 38 %-a.

Azonban nem el√©g egyetlen k√∂z√∂ss√©gi m√©dia platformon jelen lenni hiszen k√ľl√∂nb√∂zŇĎ platformokon k√∂nnyebben √©rhet√ľnk el m√°s √©s m√°s c√©lcsoportokat.

Mire jó a social media marketing?

Vedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!

√Ėn elfogadja-e, hogy az oldalon cookie-kat haszn√°lunk?

A Szolg√°ltat√≥ kezel√©s√©ben √°ll√≥ www.cyberstrategy.hu honlap a honlapra t√∂rt√©nŇĎ l√°togat√°skor a Felhaszn√°l√≥ v√©gberendez√©s√©ben s√ľtik (cookie) seg√≠ts√©g√©vel adatt√°rol√°st, illetve adat-kezel√©st hajthat v√©gre a Felhaszn√°l√≥ azonos√≠t√°sa, a Felhaszn√°l√≥ tov√°bbi l√°togat√°sainak megk√∂nny√≠t√©se, a Felhaszn√°l√≥ r√©sz√©re c√©lzott rekl√°m √©s egy√©b c√©lzott tartalom eljuttat√°sa √©s piackutat√°s c√©lj√°b√≥l. Ezen adatok k√∂r√©t a Google Analytics adatv√©delmi ir√°nyelve hat√°rozza meg.A s√ľtik haszn√°lat√°hoz a Felhaszn√°l√≥nak minden esetben hozz√°j√°rul√°s√°t kell adnia. Google Analytics¬†szolg√°ltat√°s annak ig√©nybev√©tel√©vel adatokat gyŇĪjt a honlap felhaszn√°l√°s√°val kapcsolatban.

A tartalom jelenleg feltöltés alatt van.

Kérdésed van?
Vedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!

ARCULATTERVEZ√ČS √ČS REBRANDING

A j√≥ arculat egyik ism√©rve, hogy hossz√ļt√°von haszn√°lhat√≥.

Ugyanakkor idŇĎnk√©nt mindenre r√°f√©r a v√©rfriss√≠t√©s.¬†A Cyberstrategy egyik leggyakrabban ig√©nybe vett szolg√°ltat√°sa a rebranding,¬†melynek sor√°n a m√°rka teljes k√ľlsej√©t meg√ļj√≠tja.

A rebranding sor√°n megismerj√ľk a m√°rka legfontosabb √©rt√©keit √©s a kommunik√°ci√≥ elengedhetetlen elemeit, majd ezekre √©p√≠tve¬†addig form√°ljuk a m√°rka eg√©sz√©t, ameddig egy a fiatalabb k√∂z√∂ns√©gek sz√°m√°ra sokkal vonz√≥bb v√©geredm√©nyt nem kapunk.

A rebranding eredm√©nye szinte azonnal √©szlelhetŇĎ, hat√©konyabb√° v√°lnak a hirdet√©sek, nŇĎ a konverzi√≥s r√°ta √©s az organikus el√©r√©s is.

Vedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!

Videos - Short films

Compared to a picture, a film has a greater reach and is much more suitable for conveying more complex messages.

A well-made animated content can generate a huge reach for your brand.Compared to a picture, a film has a greater reach and is much more suitable for conveying more complex messages.

Contact us!

Content marketing

Content marketing is a strategic method that is not about advertising messages, but rather about the useful content that potential customers are looking for on the Internet.

Its cornerstone is building trust between the brand and its target audience, thereby increasing the number of customers.

Its biggest advantages:

Contact us!

A good image is essential for a creative and striking appearance.

We help you find the visual world and come up with the visual concept that best expresses the essence of your product or service, so that the result is attention-grabbing and memorable.

Contact us!

One of the pillars of content marketing is copywriting.

A well-written text helps to convince potential customers to choose your brand, and it also plays a big role in the ranking of the website in the Google search engine. A good marketing text is attention-grabbing, understandable, targeted, increases brand awareness and helps you convey the most important brand messages to your customers.

Contact us!

Fonts

The task of typography is not only the display of information and the communication of the text, but also the understanding of the text, the transfer of the communicated text at a higher level.

The basic elements, like fonts, are of enormous importance. In addition to displaying information, fonts also provide visual-aesthetic experiences, as well as reflect feelings and moods, they are able to influence, evoke emotions, and amplify the meaning and meaning of the words they display.

Contact us!

Colors

Colors convey psychological messages to us, the users, which have a subconscious meaning. Color is one of the most important parts of web design.

Colors also have their own psychology.

Color psychology shows the effect each color has on our lives, at the same time, how customer behavior can be influenced by the consistent use of each color. Depending on the colors a brand works with, customers react to it in different ways.

Contact us!

Facebook and Google ADS

The great advantage of digital marketing is that you can choose very well between consumer groups.

With personalized ads, we have the opportunity to target exactly those potential customers who are really interested in our services and products.

Why is it good to advertise online?

Contact us!

Graphics and Design

The appearance consists of several details, the harmonious connection which is part of the “BRAND”. It is advisable to manage them both online and offline.

Success requires a good website that can connect you with prospective customers.

A good website is also important because potential buyers or clients often meet a business there for the first time. Visitors judge our business based on our website and decide whether they need us or not.

Contact us!

Social media marketing

According to the latest analysis, Facebook has more than 1.3 billion users worldwide, which is 38% of the entire Internet population.

However, it is not enough to be present on a single social media platform, as it is easier to reach different target groups on different platforms.

What is social media marketing good for?

Contact us!

LOG√ď TERVEZ√ČS

A log√≥¬†a v√°llalat k√©zjegye, amely¬†meghat√°rozza az elsŇĎ benyom√°st az √ľgyf√©l ir√°ny√°ba. Az arculattervez√©s sor√°n kiemelt hangs√ļlyt fektet√ľnk erre az elemre.

Legyen sz√≥ egy √ļj brand megalkot√°s√°r√≥l vagy rebrandingrŇĎl, grafikusaink megtal√°lj√°k a legjobb m√≥dszert arra¬†hogy olyan log√≥t hozzanak l√©tre, amely t√∂k√©letesen illeszkedik az elk√©pzel√©seidhez.

Vedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!

Online ADs management

With online ads, you can deliver your most important marketing messages cheaply and efficiently.

Another great advantage of online advertising is that you determine the budget and the results are measurable, so you will also see how successful your advertising campaigns were.

Contact us!

content creation

It is extremely important that your appearance is innovative, relevant and up-to-date on social media as well, because you not only attract new customers, but also retain old ones in the long term.

We take over the content creation tasks: text writing, image and video presentation.

Contact us!

Contact us!

ROLLUPOK

A roll up-ok¬†k√∂nnyen sz√°ll√≠that√≥ √©s pillanatok alatt fel√°ll√≠that√≥ display eszk√∂z√∂k. A nyomatot egyetlen mozdulattal lehet a szerkezet h√°z√°ul szolg√°l√≥ alum√≠niumtokb√≥l kih√ļzni, a felhaszn√°l√°s v√©gezt√©vel pedig ugyanoda cs√©v√©lŇĎdik vissza automatikusan a rug√≥s mechanik√°nak k√∂sz√∂nhetŇĎen.¬†

 A nagyobb méretek háttérként is szolgálhatnak. A roll up-okat általában azok választják, akik praktikus hordozhatóságot keresnek és néha cserélik a grafikát. 

Vedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!

PROSPEKTUSOK √ČS SZ√ďR√ďLAPOK K√ČSZ√ćT√ČSE

A szórólap az egyik leghatásosabb offline marketing eszköz.

A professzion√°lis megjelen√©s azont√ļl, hogy bizalomgerjesztŇĎbb, seg√≠t fontos √ľzeneteket √°tadni.

A c√©lok mellett a tartalom meghat√°roz√°s√°ban is √ľgyfeleink seg√≠ts√©g√©re vagyunk a tervez√©stŇĎl a nyomdai kivitelez√©sig.

Vedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!

C√ČGES BROS√öR√ĀK √ČS MAGAZINOK

Fejtsd ki részletesen ajánlataidat, céged bemutatását egy látványos és átfogó kiadványban!
Az √°ltalunk k√©sz√≠tett bross√ļr√°k, prospektusok, katal√≥gusok √©s magazinok meghat√°roz√≥ √©s alapvetŇĎ kell√©kei a sikeres √ľzleti kommunik√°ci√≥nak. Seg√≠ts√©g√ľkkel √≠zl√©sesen √©s informat√≠van mutathatod be v√°llalkoz√°sodat, mert nyomtatv√°nyaid arculati egys√©ge magabiztos √©s komoly c√©gfiloz√≥fi√°t kell √ľzenjen √ľgyfeleid sz√°m√°ra.

Vedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!

BANNER K√ČSZ√ćT√ČS

Bannereket m√°r nagyon r√©g√≥ta haszn√°lnak az internetes vil√°gban, amelyek fŇĎ c√©lja az, hogy megragadj√°k a felhaszn√°l√≥k figyelm√©t, √©s kattint√°sra, v√°s√°rl√°sra, esetleg valamilyen m√°s interakci√≥ra b√≠rj√°k ŇĎket. A bannerek st√≠lusa illeszkedik a honlap grafik√°j√°hoz, tartalmazhat k√©pi vagy sz√∂veges elemeket, esetleg mindkettŇĎt. A banner m√©rete f√ľgghet a tartalomt√≥l, a weboldal szerkezet√©tŇĎl, vagy az egyedi ig√©nyektŇĎl is.

Vedd fel vel√ľnk a kapcsolatot!

L√©pjen vel√ľnk kapcsolatba!

Cyberstrategy_logo_hatternelkul