A közösség média marketing 10 előnye

Sokan próbálkoznak különböző közösségi média felültekkel, hamar feladják azonban, mert nem jönnek az eredmények. Az igazság az, hogy a közösségi média nem az a marketingeszköz, ami rögtön sokszoros megtérülést fog hozni a befektetett összegekre, vagy ami egyik napról a másikra fellendíti üzleted forgalmát. Időbe telik, hogy lendületbe jöjjön, és az előnyök nem mindig annyira egyértelműek, mint amire sokan számítanak. Sokkal inkább hatékony a PR területén, és mint tudjuk, a PR nem az azonnali konverziókról híres.

1. A közösségi média márkatudatosságot terjeszt

A közösségi média a márkaépítés, vagyis branding egyik leghatékonyabb eszköze. Óriási előnye, hogy a közösségi platformokon te szabhatod meg, hogy hogyan prezentálod márkádat az embereknek, hogy milyen képet mutatsz cégedről. Kellő kitartással (és persze jó tartalmakkal) idővel jelentősen megerősítheted márkád hírnevét, ami rendkívül fontos, de lehetetlen számadatként kimutatni.

2. A közösségi média segít felépíteni egy értékes közösséget

Talán senkit nem lep meg, hogy a közösségi média nagyszerű csatorna a közösségépítésre, de meglepően sok cégtulajdonos (és marketinges) figyelmen kívül hagyja egy jó közösség fontos szerepét márkája körül. Amikor a felhasználók csatlakoznak online közösségedhez, akkor azonnal zöld utat kapsz ahhoz, hogy megismerhesd őket (hogy mit szeretnek, mit nem, mitől félnek, mire vágynak, stb.) Ezt az „ismerkedést” a Facebook rendszere részben elvégzi helyetted az adatok begyűjtésével, de ne feledkezz meg arról sem, hogy egy közösség az oda-vissza kommunikációról szól!

3. A közösségi média rendszeres kontaktot biztosít az ügyfelekkel

Minden valamirevaló marketinges tudja, hogy egy lehetséges ügyfél ritkán adja be a derekát az első alkalommal, amikor találkozik egy új márkával. A statisztikák változók ugyan, de egy embernek általában 6-8 alkalomra van szüksége, hogy találkozzon egy márkával, mielőtt belemenne a vásárlásba. A közösségi média segít, hogy rendszeresen felbukkanj ideális lehetséges ügyfeleid szemei előtt, és újra és újra emlékeztesd őket arról, hogy mit kínálsz, és miért érdemes a te márkádat választaniuk.

4. A közösségi média tekintélyt épít

Akár egy márkát képviselsz, akár tréner, tanácsadó, szerző, vagy bármilyen hasonló jellegű figura vagy, a közösségi média segít megszerezni azt a tekintélyt céges vagy személyes márkád számára, amire a sikerhez szükséged van. Azzal, hogy rendszeresen hasznos, értékes információkat osztasz meg követőiddel, idővel meghatározó forrássá válhatsz szakterületeden, akihez az emberek bizalommal fordulnak majd, ha problémájuk akad.

5. Befolyást gyakorolhatsz vele

Ahogy követőbázisod gyarapszik, úgy arányosan befolyásod is növekedni fog. Minél több követőd van a közösségi médián, annál többekhez juthatnak el tartalmaid, ami nem csak új követőket hoz, hanem új partnerkapcsolatok, és egyéb lehetőségek előtt nyitja majd meg a kapukat márkád számára. Olyan ez, mint amikor az ember meglát egy csoport járókelőt az utcán, akik körbevesznek valamit, és odalép hozzájuk, 10 perc múlva pedig azon kapja magát, hogy a tömeg a kétszeresére duzzadt.

6. A közösségi média növeli a webhelyforgalmat

Meglepően sokaknak eszébe sem jut, hogy a közösségi média egy rettentően jó forgalomforrás lehet egy webhely vagy blog számára. Valahányszor bármilyen tartalmat osztasz meg a közösségi médián webhelyedről vagy blogodról, okot adsz arra, hogy közönséged rákattintson és ellátogasson saját „birodalmadba”. Mivel webhelyeddel 100%-ig te rendelkezel, innentől már teljes mértékben befolyásolhatod, hogy mi történik a látogatókkal (és persze hogy milyen felhívást állítasz eléjük).

7. A közösségi média hitelessé tesz

Talán nem is gondolkodsz ezen, de lehetséges ügyfeleid (akár B2C, akár B2B céged van) igenis utánanéznek, hogy márkád jelen van-e a közösségi médián, és – ami még fontosabb – hogy aktív-e ez a jelenlét. Bizonyára veled is megesett már, hogy egy cég után érdeklődtél, és az első dolgod az volt, hogy a Facebookon kerestél rá, esetleg a Twitteren. Nos, rengetegen csinálják ezt, és ha nem találnak rád egy platformon, az éppen olyan rossz fényt vet márkádra, mint amikor megtalálnak ugyan, de egyértelműen látszik, hogy nem foglalkozol profiloddal (az utolsó bejegyzés hónapokkal ezelőtt volt, vagy konkrétan soha). Igyekezz tehát rendszeresen „életjelet” adni márkádról, hogy hitelesnek tűnjön a mai közösségi vásárlók szemében is.

8. A csend nem feltétlenül jelenti az érdeklődők hiányát

Garantáljuk, hogy lesznek olyan időszakaid, amikor komolyan megkérdőjelezed majd, hogy egyáltalán megéri-e foglalkoznod a közösségi médiával. Az eredmények nem lesznek mindig kedvezők, vagy látványosak, de ha kitartóan csinálod, akkor idővel rájössz majd, hogy valójában többen figyelnek oda aktivitásodra, mint hinnéd. Előbb vagy utóbb elkezded majd látni azokat a hozzászólásokat és privát üzeneteket, amik úgy kezdődnek, hogy „Régóta követem ezt az oldalt, és nagyon tetszenek a bejegyzések! … ”

9. A közösségi média versenyelőnyt kínál

Habár a közösségi média már több mint egy évtizede kínál kiváló lehetőségeket a márkák számára, és a legtöbb cég jelen is van a különböző platformokon, sokan teljesen rossz irányból közelítik meg a marketing e formáját. A versenyzaj nagy, de némi kreativitással és elszántsággal nem nehéz kiemelkedni belőle.
Cyberstrategy - Weboldal készítés, marketing és tartalomfejlesztés

10. A közösségi média lehetőséget ad a nagy sikerekre

A nagy sikerek nem jönnek automatikusan csak azért, mert jelen vagy a közösségi médián, de a lehetőség mindenképpen megvan rájuk. Gondolj csak bele: ha valakin keresztül márkád neve eljut a LinkedInen egy óriási nemzetközi vállalat illetékes manageréhez, akkor esélyes, hogy némi ismerkedést követően aláírhatod céged valaha kötött legfontosabb szerződését. Hasonlóképpen elég, ha egy tweetedet vagy egy Facebook bejegyzésedet megosztja egy köztiszteletben álló személy, így márkád neve tízezrekhez jut el. Persze mindezért tenni is kell – kiváló tartalmakat kell kínálnod, kitartónak kell lenned, aktívnak, nyitottnak, őszintének, hitelesnek, és nagyon türelmesnek.

Marketing consulting

Ask for a personalized offer or an appointment for a consultation, and we will find out how we can make your business even more successful.

We combine effective marketing solutions and the latest trends so that you can increase your brand awareness and achieve your goals.

Contact us!

A tartalom
marketing egyik alappillére a szövegírás.

Egy jól megírt szöveg segít a potenciális vásárlókat meggyőzni abban, hogy a te márkádat válasszák, és abban is nagy szerepe van, hogy a weboldal milyen helyezést ér el a Google keresőben. Egy jó marketingszöveg figyelemfelkeltő, érthető, célirányos, növeli a márka ismertséget és segít abban, hogy a vevőidnek át tudd adni a legfontosabb márkaüzeneteket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Mi az a landing oldal?

Hogyan kell felépíteni? Mire érdemes használni?

A landing oldal , érkező oldalt jelent, és fő funkciója az hogy az oldalra navigáló embernek, szolgáltatást, vagy terméket adjon el, esetleg feliratkozásokat gyűjtsön. A landing oldalak nagy előnye, hogy speciálisan a vágykeltési módszereket használva, konverziókra fókuszál, így a bejövő látogatók nagyobb százaléka fog interakciót produkálni az oldallal. A landing oldalt használhatjuk eladásra, vagy leadgenerálsra is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Marketing tanácsadás

Kérj személyre szabott ajánlatot vagy időpontot tanácsadásra, és mi kiderítjük, hogy miként tehetjük a vállalkozásodat még sikeresebbé.

A hatékony marketing megoldásokat és a legújabb trendeket ötvözzük, hogy növelni tudd a márkád ismertségét és el tudd érni a magad elé kitűzött célokat.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Online hirdetéskezelés

Az online hirdetésekkel olcsón és hatékonyan tudod célba juttatni a legfontosabb marketingüzeneteidet.

Az online hirdetés másik nagy előnye, hogy te határozod meg a költségkeretet, és az eredményei mérhetőek, így azt is fogod látni, hogy mennyire voltak sikeresek a hirdetési kampányaid.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartalomgyártás

Rendkívül fontos, hogy a közösségi médiában is innovatív, releváns és naprakész legyen a megjelenésed, hiszed nem csak új vevőket vonzol be, hanem a régieket is hosszú távon kötelezheted el magad mellett.

Átvállaljuk a tartalom készítési feladatokat: szövegírást, képi és videós megjelenést egyaránt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Videózás - Rövid filmek

Egy képhez képest egy filmnek nagyobb az elérése és a komplexebb üzenetek átadására is sokkal inkább alkalmas.

Egy jól elkészített mozgóképes tartalom hatalmas elérést tud generálni a márkádnak.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A kreatív és ütős megjelenéshez elengedhetetlen a jó kép

Segítünk megtalálni neked azt a vizuális világot, és kitalálni azt a vizuális koncepciót, ami a legjobban kifejezi a terméked vagy a szolgáltatásod lényegét úgy, hogy az eredmény figyelemfelkeltő és emlékezetes legyen.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Betűtípusok

A tipográfia feladata nemcsak az információ megjelenítése, a szöveg közlése, hanem a szöveg megértetése, a közölt szöveg magasabb szintű átadása.

 

Az alapelemeknek, azaz a betűtípusoknak pedig óriási jelentősége van. A betűtípusok az információk megjelenítésén túl vizuális-esztétikai élményeket is nyújtanak, valamint érzéseket, hangulatokat tükröznek, képesek befolyásolni, érzelmeket kiváltani, felerősíteni az általuk megjelenített szavak értelmét, jelentését.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

SEO optimalizálás

A keresőoptimalizálás célja, hogy honlapja az azt meghatározó kifejezésekre a különböző keresőmotorok találati listáján minél jobb pozícióban jelenjen meg.

Minél jobb pozícióban helyezkedik el weboldala egy találati listán, annál nagyobb lesz a látogatószáma, mert többen fognak rákattintani honlapjára. Mivel hazánkban az internetes felhasználók 97%-a a Google keresőjét használja, ezért a Cyberstrategy elsődlegesen erre a motorra összpontosít.

Nem csak a szöveg jelenléte vagy mennyisége számít, hanem lényeges annak minősége is.

De miért is kell nagy erőkkel a minőségi tartalmak készítésére törekedni?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Színek

A színek pszichológiai üzeneteket közvetítenek felénk, a felhasználók felé, melyek tudatalatti jelentéssel bírnak. A szín az egyik legfontosabb része a web designnak.

A színeknek is megvan a saját pszichológiája.

A színpszichológia megmutatja, milyen hatást gyakorol egy-egy szín az életünkre, a viselkedésünkre, ezzel együtt pedig azt is, hogyan befolyásolható a vásárlói magatartás egy-egy szín konzekvens használatával. Attól függően, hogy milyen színekkel dolgozik egy márka, a vásárlók más és más módokon reagálnak rá.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Grafika és Design

A megjelenés több részletből tevődik össze, aminek harmonikus összekapcsolódása a „BRAND” része. Online és Offline is összhangban célszerű ezeket kezelni.

A sikerhez szükség van egy jó weboldalra, amely képes összekapcsolni a leendő vásárlókkal. 

Egy jó weboldal azért is fontos, mert a potenciális vevők vagy ügyfelek sok esetben ott találkoznak vállalkozással először.A látogatók a weblapunk alapján ítélik meg vállalkozásunkat és döntik el, hogy szükségük van-e ránk vagy sem.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Facebook és Google hirdetéskezelés

A digitális marketing nagy előnye, hogy rendkívül jól lehet válogatni a fogyasztói csoportok között.

A személyre szabott hirdetésekkel lehetőségünk van pontosan azokat a potenciális ügyfeleket megcélozni, akiket valóban a mi szolgáltatásaink illetve termékeink érdekelnek.

Miért jó online hirdetni?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tartalom marketing

A tartalommarketing egy stratégiai módszer, mely nem a reklámüzenetekről szól sokkal inkább azokról a hasznos tartalmakról amiket potenciális vásárlók keresnek az interneten.

Sarokköve a bizalom építés márka és célközönség között, ily módon növelve ügyfeleik számát.

Legnagyobb  előnyei:

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Közösségi média marketing

Legfrissebb elemzések szerint a Facebook több mint 1,3 milliárd felhasználóval rendelkezik világszerte ami a teljes internet populáció 38 %-a.

Azonban nem elég egyetlen közösségi média platformon jelen lenni hiszen különböző platformokon könnyebben érhetünk el más és más célcsoportokat.

Mire jó a social media marketing?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ön elfogadja-e, hogy az oldalon cookie-kat használunk?

A Szolgáltató kezelésében álló www.cyberstrategy.hu honlap a honlapra történő látogatáskor a Felhasználó végberendezésében sütik (cookie) segítségével adattárolást, illetve adat-kezelést hajthat végre a Felhasználó azonosítása, a Felhasználó további látogatásainak megkönnyítése, a Felhasználó részére célzott reklám és egyéb célzott tartalom eljuttatása és piackutatás céljából. Ezen adatok körét a Google Analytics adatvédelmi irányelve határozza meg.A sütik használatához a Felhasználónak minden esetben hozzájárulását kell adnia. Google Analytics szolgáltatás annak igénybevételével adatokat gyűjt a honlap felhasználásával kapcsolatban.

A tartalom jelenleg feltöltés alatt van.

Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

ARCULATTERVEZÉS ÉS REBRANDING

A jó arculat egyik ismérve, hogy hosszútávon használható.

Ugyanakkor időnként mindenre ráfér a vérfrissítés. A Cyberstrategy egyik leggyakrabban igénybe vett szolgáltatása a rebranding, melynek során a márka teljes külsejét megújítja.

A rebranding során megismerjük a márka legfontosabb értékeit és a kommunikáció elengedhetetlen elemeit, majd ezekre építve addig formáljuk a márka egészét, ameddig egy a fiatalabb közönségek számára sokkal vonzóbb végeredményt nem kapunk.

A rebranding eredménye szinte azonnal észlelhető, hatékonyabbá válnak a hirdetések, nő a konverziós ráta és az organikus elérés is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Videos - Short films

Compared to a picture, a film has a greater reach and is much more suitable for conveying more complex messages.

A well-made animated content can generate a huge reach for your brand.Compared to a picture, a film has a greater reach and is much more suitable for conveying more complex messages.

Contact us!

Content marketing

Content marketing is a strategic method that is not about advertising messages, but rather about the useful content that potential customers are looking for on the Internet.

Its cornerstone is building trust between the brand and its target audience, thereby increasing the number of customers.

Its biggest advantages:

Contact us!

A good image is essential for a creative and striking appearance.

We help you find the visual world and come up with the visual concept that best expresses the essence of your product or service, so that the result is attention-grabbing and memorable.

Contact us!

One of the pillars of content marketing is copywriting.

A well-written text helps to convince potential customers to choose your brand, and it also plays a big role in the ranking of the website in the Google search engine. A good marketing text is attention-grabbing, understandable, targeted, increases brand awareness and helps you convey the most important brand messages to your customers.

Contact us!

Fonts

The task of typography is not only the display of information and the communication of the text, but also the understanding of the text, the transfer of the communicated text at a higher level.

The basic elements, like fonts, are of enormous importance. In addition to displaying information, fonts also provide visual-aesthetic experiences, as well as reflect feelings and moods, they are able to influence, evoke emotions, and amplify the meaning and meaning of the words they display.

Contact us!

Colors

Colors convey psychological messages to us, the users, which have a subconscious meaning. Color is one of the most important parts of web design.

Colors also have their own psychology.

Color psychology shows the effect each color has on our lives, at the same time, how customer behavior can be influenced by the consistent use of each color. Depending on the colors a brand works with, customers react to it in different ways.

Contact us!

Facebook and Google ADS

The great advantage of digital marketing is that you can choose very well between consumer groups.

With personalized ads, we have the opportunity to target exactly those potential customers who are really interested in our services and products.

Why is it good to advertise online?

Contact us!

Graphics and Design

The appearance consists of several details, the harmonious connection which is part of the „BRAND”. It is advisable to manage them both online and offline.

Success requires a good website that can connect you with prospective customers.

A good website is also important because potential buyers or clients often meet a business there for the first time. Visitors judge our business based on our website and decide whether they need us or not.

Contact us!

Social media marketing

According to the latest analysis, Facebook has more than 1.3 billion users worldwide, which is 38% of the entire Internet population.

However, it is not enough to be present on a single social media platform, as it is easier to reach different target groups on different platforms.

What is social media marketing good for?

Contact us!

LOGÓ TERVEZÉS

A logó a vállalat kézjegye, amely meghatározza az első benyomást az ügyfél irányába. Az arculattervezés során kiemelt hangsúlyt fektetünk erre az elemre.

Legyen szó egy új brand megalkotásáról vagy rebrandingről, grafikusaink megtalálják a legjobb módszert arra hogy olyan logót hozzanak létre, amely tökéletesen illeszkedik az elképzeléseidhez.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Online ADs management

With online ads, you can deliver your most important marketing messages cheaply and efficiently.

Another great advantage of online advertising is that you determine the budget and the results are measurable, so you will also see how successful your advertising campaigns were.

Contact us!

content creation

It is extremely important that your appearance is innovative, relevant and up-to-date on social media as well, because you not only attract new customers, but also retain old ones in the long term.

We take over the content creation tasks: text writing, image and video presentation.

Contact us!

Contact us!

ROLLUPOK

A roll up-ok könnyen szállítható és pillanatok alatt felállítható display eszközök. A nyomatot egyetlen mozdulattal lehet a szerkezet házául szolgáló alumíniumtokból kihúzni, a felhasználás végeztével pedig ugyanoda csévélődik vissza automatikusan a rugós mechanikának köszönhetően. 

 A nagyobb méretek háttérként is szolgálhatnak. A roll up-okat általában azok választják, akik praktikus hordozhatóságot keresnek és néha cserélik a grafikát. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

PROSPEKTUSOK ÉS SZÓRÓLAPOK KÉSZÍTÉSE

A szórólap az egyik leghatásosabb offline marketing eszköz.

A professzionális megjelenés azontúl, hogy bizalomgerjesztőbb, segít fontos üzeneteket átadni.

A célok mellett a tartalom meghatározásában is ügyfeleink segítségére vagyunk a tervezéstől a nyomdai kivitelezésig.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

CÉGES BROSÚRÁK ÉS MAGAZINOK

Fejtsd ki részletesen ajánlataidat, céged bemutatását egy látványos és átfogó kiadványban!
Az általunk készített brossúrák, prospektusok, katalógusok és magazinok meghatározó és alapvető kellékei a sikeres üzleti kommunikációnak. Segítségükkel ízlésesen és informatívan mutathatod be vállalkozásodat, mert nyomtatványaid arculati egysége magabiztos és komoly cégfilozófiát kell üzenjen ügyfeleid számára.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

BANNER KÉSZÍTÉS

Bannereket már nagyon régóta használnak az internetes világban, amelyek fő célja az, hogy megragadják a felhasználók figyelmét, és kattintásra, vásárlásra, esetleg valamilyen más interakcióra bírják őket. A bannerek stílusa illeszkedik a honlap grafikájához, tartalmazhat képi vagy szöveges elemeket, esetleg mindkettőt. A banner mérete függhet a tartalomtól, a weboldal szerkezetétől, vagy az egyedi igényektől is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Cyberstrategy_logo_hatternelkul